The Yard. Kom aan boord.

Vroeger was het een scheepswerf, iets waar de stad Dordrecht bekend om was. De werf verdween, woningen keren ervoor terug. Woningen op een plek waar het karakter van toen hand in hand gaat met het woonplezier, het comfort en de duurzaamheid van nu. Welkom in The Yard! Welkom in een fraai groen binnenhof met een carré van woningen, omringd door de Maasstraat, de Werf van Schouten en de Werf van Gips. De architectuur knipoogt naar het rijke verleden van het gebied.

The Yard telt twee appartementengebouwen, met respectievelijk 25 en 9 appartementen, en nog eens 6 stads- en 4 havenwoningen. Daarmee is The Yard straks een plek voor iedereen. Het is een woongebied waar gezinnen kinderen graag zien opgroeien, en waar stellen de gezelligheid van het Dordtse centrum dichtbij hebben. En een plek waar ouderen het comfort van een appartement op waarde weten te schatten.

Digitale brochure

Het binnenhof, een extra tuin

The Yard heeft als blikvanger ondermeer een groot groen binnenhof. Dit binnenhof is een (extra) tuin voor alle bewoners van The Yard. Het hof gaat ook ruimte bieden aan de halfverdiepte dubbellaagse garage. Door de ruimtelijke opzet en het gebruik van diverse beplanting, is het een duidelijk vierseizoenen binnenhof. Een groen trefpunt gedurende het gehele jaar.

Interesse?

De verkoop van het deelplan The Yard is reeds gestart. Mocht u interesse hebben in deze fase en het woningaanbod, dan kunt uw belangstelling voor een of meerdere woningtypen kenbaar maken door het invullen van het interesseformulier.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Stadswerven Dordrecht “Transformatie naar uniek woongebied”

Kavelkaart

  • Kavelkaart
  • Locatiekaart
X
+
-
Filter Filter   slide

Aanbod

Woningcategorie

Woningsoort

Woningsoort

Kamers

Kamers

Prijs

Prijs

Woonoppervlak

Woonoppervlak

Kavelkaart

“Stadswerven, een transformatie naar uniek woongebied”

Contactpersonen Stadswerven

André Attasio
Verkoopmanager

André Attasio